Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Naglar & fransar

Nya naglar från Daily life spa.

Eftersom min mamma kommer hit på torsdag så passade jag på att fixa naglarna idag istället. Gjorde de som vanligt hos Katrin på Daily life spa, med andra ord samma kvinna som gav mig thailändska vårrullar i måndags när jag fyllde år.

Ser du skillnaden i färgen? Det är för att de skiftar färg efter varm eller kall man är. De blir alltså helt genomskinliga när man är varm. Så himla häftigt tycker jag.

42 Comments

 1. Men vilka snygga naglar. Och vad häftigt att de skiftar i färg och till och med bli genomskinliga beroende på om du är varm eller kall. Jag visste inte att man kunde göra så med naglar.

 2. Så coolt att naglarna skiftar färg. Sånt nagellack vill jag ha ? så roligt att din mamma kommer på torsdag. Smart tänkt att fixa naglarna innan hon kommer till dig så ni får mycket tid tillsammans 🙂

 3. Wow, häftigt att de ändrar färg. Jag skulle vilja göra naglar men tror inte att det går, mina egna är så pass sköra och bubbliga pga eksem i nagelbanden att jag inte tror det blir bra..

 4. Så skönt med nya naglar. Jag har tid på onsdag och längtar verkligen för min utväxt är inte alls kul nu. Så härlig färg du valde.

 5. Jag har alltid önskat att jag hade så vackra naglar. När jag var tonåring hade jag en kompis som hade så fina långa kupade naglar målade i lysande rött och jag var såååå avundsjuk.
  Tack för din kommentar hos mig!
  Din tid kommer nog också då du får sitta i lugn och ro och läsa.
  Kram, Ingrid

 6. Men gud vad coolt att färgen skiftar. ?? Jag har precis fått upp ett intresse av naglar och nagelkonst. Detta måste kollas upp ?

 7. Tusen tack för titt-in hos mig. Å en första titt-in här hos dig levererade direkt nåt nytt, nämligen naglar som skiftar färg efter kroppstemperatur. Eller fingertemperatur rättare sagt. Du verkar bo i norra Sverige så jag undrar om dina naglar är blåa under vintern och genomskinliga under sommaren;-) Verkligen häftigt måste jag säga. Riktigt coolt!

 8. Otroligt fina naglar.. Vill med ha! 😉 Det är ungefär som de där ringarna man hade som liten? De med vars sten ändrade färg beroende på humör, osv? 🙂

 9. Men vad coolt med naglar som ändrar färg sådär, jag kör typ alltid på någon nyans av blå, men hade ju absolut kunnat tänka mig något sånt här roligt istället 🙂

 10. Nej men vad häftigt att dom skiftar färg berodde på hur varm och kall man är ? Vad kul att du har hittat någon som du är nöjd med som gör dina naglar.Å vad snällt av henne att bjuda dig på vårrullar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: