Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Naglar & fransar

Nya fransar – Studio face & body & sportlov!

Var och gjorde fransarna fina igår. Det och att göra mina naglar är sådant jag är oerhört glad över att ge mig själv varje månad. Jag behöver någonstans den saken för att må bra.

Jag tog foton i bilen innan jag styrde mot Coop. Numera får jag nästan lite panik av att fotografera i bilen. Skulle aldrig använda telefonen medan jag kör, men känns ändå som man gör något olagligt fastän men står stilla med avslagen bil. Jag och min paranoida hjärna.

På tal om det där med att köra och greja med mobilen. Jag är så oerhört glad över att min bil har så jag kan prata i den genom mikrofon. Det har varit rena drömmen när man åkt mellan Falun och Västerås de senaste månaderna. Samma sak att kunna lyssna på podcast från mobilen till bilen.

Men så flyttades fokuset från mina fransar. Är hur som helst helnöjd med dem! Igår gick jag även på sportlov! Fatta att få starta sportlovet fin med nya fransar? Nu är det en hel veckas ledighet som väntar mig!

14 Comments

 1. Så fint att kunna ägna sig tid att göra sig fin varje månad. Det är viktigt för självkänslan!! Så nu firas det sportlov med nya fransar? Du får ha en riktigt mysigt sportlov med både aktiviteter och vila på schemat?

 2. Dina fransar är så fin. Jag tänka mig att det känns lite att använda mobilen även när man står still med bilen. Så skönt för dig med att vara ledig nu. Njut som bara den ❤️

 3. Det är ju så härligt att bli ompysslad. 🙂 jag har inget stående som jag kör med men det låter som en bra grej att ha att se fram emot.

  Skönt med sportlov!! hoppas verkligen du kan njuta hela veckan. 😀

 4. Jag behöver också fixa till mina fransar. Man mår så mycket bättre av det precis som du skriver ?
  Det blev superfint på dig ❤

 5. Jag saknar så mycket att göra fransar, men ja behöver knappt det för jag har så långa fransar i mig själv ^^
  Men naglarna är något jag ÄLSKAR att göra vid, dock har jag inte det nu men det kommer så småningom 😛

  1. Jag har också långa fransar naturligt men började känna att jag reagerade mot mascara så detta blev bra för mig :). Har linser så tror detta varit mer skonsamt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: