Semestern är här!

Så var det äntligen semester, jag kände lyckorus när jag gick ut genom dörrarna på jobbet idag för att omfamna sommaren och semestern. Nog är det välförtjänt ändå, att få sommarens härliga tid att se framemot. Imorgon kommer syrrans hund Sotis för att stanna i en vecka och jag ska fixa fransarna samt gå på afterwork på kvällen. Det känns bra, nu kan man njuta och vila upp sig.

Jag ska försöka läsa böcker som intresserar mig, ta med kameran på roliga äventyr och ta långa promenader. Sen ska jag äntligen ta mig tid för skrivandet här i bloggen igen. Den har verkligen inte varit rolig de senaste månaderna, en stress som fått mig helt golvad ligger över mig och det är nu dags att få varva ner. Det blir bra nu börjar andrummet!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Semestern är här!

 • 18 juni, 2019 at 21:11
  Permalink

  men vad skönt med semester, och vad mycket roligt och mysigt du planerat som att läsa och fota, det är ju superskönt att göra sånt på semestern och vila och bara njuta förstås ?

  Reply
 • 18 juni, 2019 at 22:39
  Permalink

  Va härligt för dej med semester . Mförstpr att det känns skönt själv ska man jobba hela sommaren
  Michelle recently posted..Tisdag

  Reply
  • 19 juni, 2019 at 11:14
   Permalink

   Ja det är verkligen det :). Känns så skönt :). Men skönt med jobb också 🙂

   Reply
 • 18 juni, 2019 at 23:28
  Permalink

  Härligt med semester – långsemester antar jag:-) Tycker du är betydligt flitigare med inlägg (ibland tre per dag) än vad jag är. Å då är jag ändå pensionär som (borde) ha tid att lägga upp fler inlägg än ett per dag;-)
  BP recently posted..Weekly photo challenge: Vecka 24 – ”Sticka”.

  Reply
  • 19 juni, 2019 at 11:14
   Permalink

   Ja nu kommer den där känslan av att liksom tagit sig över mållinjen ;D. Åh men så snällt, själv känner jag att det varit så lite :D.

   Reply
 • 18 juni, 2019 at 23:45
  Permalink

  Så härligt att du har semester nu det tycker jag verkligen du ska njuta av. Hoppas du hittar några bra böcker att läsa 😉

  Reply
 • 19 juni, 2019 at 06:37
  Permalink

  Men vad skönt med lite semester kan tänka mej hur skänt det är att gå ut genom dom dörarna hoppas du får en underbar ledighet

  Reply
 • 19 juni, 2019 at 12:04
  Permalink

  Så skönt att få ha semester och att bara unna sig att göra saker för att man tycker att det kul ❤
  Hoppas du får en riktig skön semester nu ❤

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: