Jobb och onsdag.

Sitter på jobbet idag jobbar jag till 16:30, sedan ska jag hem och packa. Imorgon åker jag till Västerås för att börja mitt sista år som specialpedagog. Fattar knappt att jag kommer vara klar snart! Alltså nio ynka månader sedan är jag färdig och klar! Ny titel och ett jobb jag verkligen känner är min grej.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

28 thoughts on “Jobb och onsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: