Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Specialpedagogprogrammet

Fredag, studier och effektivisering.

Snön har töat bort i Falun. Var väl lite vad jag trodde. Från Hej mitt vinterland till fulhöst igen. Så är det den här tiden på året, jag önskar mig dock en snöig jul med härlig snö som riktigt hänger på granarna utanför. Kan man få önska sig det? Kan det vara möjligt?

Hur som helst igår höll jag i Amningskurs igen. Så himla fina blivande föräldrar och det är så givande att få göra detta, sprida amningskunskaper till personer så det får bästa möjliga grund för att lyckas.

Idag har jag hunnit med att städa, diska (maskinen gjorde jobbet), tvätta och även pluggat. Nu är uppgiften så gott som färdig i strukturen, jag ska bara lägga in lite mer litteratur och finputsa så kan jag skicka in den sen. Bara jag blir godkänd!

24 Comments

  1. Här har det inte kommit nån snö än!!! Jag som verkligen vill ha det men nej.. vad tråkigt det är!
    Tycker det är så himla bra med dessa kurser!! Så glad dom finns och dom hjälper verkligen folk ❤️

  2. Önskar mig också en vit jul. Tänk att få vakna på julaftons morgon och se snön fall och lägga sig både på marken och träden. Det vore en riktig dröm jul det ❤ Längtar lite till julen måste jag säga.

  3. Här är det också ”fulhöst” och ska väl bli ända upp till 9 plus så ingen snö i sikte här… Dock hoppas jag också på en vit jul & få den där riktiga mysfaktorn! Skönt att det bara är finliret kvar på uppgiften, håller tummarna för dig 🙂

  4. Snön den är borta här med, tycker den kan komma och stanna om den måste komma men jag skulle vilja ha snö på julafton , eller snö hela december eller att det ska vara så här =).Lycka till med din uppgift som du ska skicka in =) håller tummarna att du får bra betyg =). Ha en fortsatt mysig fredag =)

  5. Här gick det från tunnaste snötäcket till fulhöst på nolltid. Det var knappt att jag hann fota det vita. Men jag hoppas liksom du på en vit jul (vilket det sällan blir?)
    Så flitig du har har varit och fått massor gjort med hushållssysslor och studier! Jag lyckades inte ta mig från tanke till handling? Jag håller tummarna att uppgiften blir godkänd, vilket den säkerligen blir?

  6. Lite snö gör verkligen sån skillnad, det vitsighet vackra piggar upp det för övrigt ganska färglösa omgivningarna. Här har ingen snö hittat hit ännu, jag längtar verkligen tills dess. Härligt att ha en dag där man får mycket gjort

  7. Ja te är ju livets dryck (anser jag). Nu när jag har varit sjukskriven i 8 månader så har det verkligen eskalerat. En dag drack jag 36 koppar . En kopp är 3 dl. Helt galet när jag väl började räkna hur många liter det blev.
    Håller med om att det är mysigt att mumsa på lite skorpor samtidigt.
    Ska nog googla lite på ekologiska teer. Vet inte om min sort är det faktiskt,
    Trevlig helg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa