Fredag, studier och effektivisering.

Snön har töat bort i Falun. Var väl lite vad jag trodde. Från Hej mitt vinterland till fulhöst igen. Så är det den här tiden på året, jag önskar mig dock en snöig jul med härlig snö som riktigt hänger på granarna utanför. Kan man få önska sig det? Kan det vara möjligt?

Hur som helst igår höll jag i Amningskurs igen. Så himla fina blivande föräldrar och det är så givande att få göra detta, sprida amningskunskaper till personer så det får bästa möjliga grund för att lyckas.

Idag har jag hunnit med att städa, diska (maskinen gjorde jobbet), tvätta och även pluggat. Nu är uppgiften så gott som färdig i strukturen, jag ska bara lägga in lite mer litteratur och finputsa så kan jag skicka in den sen. Bara jag blir godkänd!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Fredag, studier och effektivisering.

 • 15 november, 2019 at 13:08
  Permalink

  Åh det är samma här.. Värsta som finns med svensk vinter!
  Så roligt att det går så bra med amningskursen!
  TwinMom.se recently posted..Vab, vab, mera vab

  Reply
 • 15 november, 2019 at 14:42
  Permalink

  Vilken bra dag ändå. Skönt att ha fått så mycket gjort! Har också haft fullt upp idag, men jag älskar de. 🙂 Ha en fin fredag kväll
  Karolineee recently posted..It’s friday

  Reply
 • 15 november, 2019 at 14:44
  Permalink

  Här har det inte kommit nån snö än!!! Jag som verkligen vill ha det men nej.. vad tråkigt det är!
  Tycker det är så himla bra med dessa kurser!! Så glad dom finns och dom hjälper verkligen folk ❤️
  Paulina recently posted..FÖRLOSSNING INATT –

  Reply
 • 15 november, 2019 at 16:00
  Permalink

  Så skönt att uppgiften är nästan klar. Då har du gjort vad du kunnat. Hoppas den blir godkänd.
  Znogge recently posted..Äntligen fredag…

  Reply
 • 15 november, 2019 at 16:02
  Permalink

  Klart Du blir godkänd, jag tror på Dig <3

  Här har vi då vinter… lär ju vara vinter till början av april.

  Reply
 • 15 november, 2019 at 16:53
  Permalink

  Önskar mig också en vit jul. Tänk att få vakna på julaftons morgon och se snön fall och lägga sig både på marken och träden. Det vore en riktig dröm jul det ❤ Längtar lite till julen måste jag säga.
  Mina recently posted..Bara för att jag är gift är jag inte blind

  Reply
  • 16 november, 2019 at 11:31
   Permalink

   Åh ja, känner verkligen detsamma där :). Hoppas på det sån där Madicken jul :).

   Reply
 • 15 november, 2019 at 17:07
  Permalink

  Här är det också “fulhöst” och ska väl bli ända upp till 9 plus så ingen snö i sikte här… Dock hoppas jag också på en vit jul & få den där riktiga mysfaktorn! Skönt att det bara är finliret kvar på uppgiften, håller tummarna för dig 🙂
  Sanna recently posted..Its a good deal !

  Reply
 • 15 november, 2019 at 17:19
  Permalink

  Vi vill nog alla ha en vit jul. Tyvärr bor jag i fel del av landet för det. Här är det bara grått och tråkigt

  Reply
  • 16 november, 2019 at 11:30
   Permalink

   Ja man vill ju gärna det. Förstår det, beror helt och hållet på läget :).

   Reply
 • 15 november, 2019 at 18:39
  Permalink

  Snön den är borta här med, tycker den kan komma och stanna om den måste komma men jag skulle vilja ha snö på julafton , eller snö hela december eller att det ska vara så här =).Lycka till med din uppgift som du ska skicka in =) håller tummarna att du får bra betyg =). Ha en fortsatt mysig fredag =)

  Reply
  • 16 november, 2019 at 11:30
   Permalink

   Håller med, det är ju extra fint i december med snö så man kan ju önska saken :).

   Reply
 • 15 november, 2019 at 19:41
  Permalink

  Här gick det från tunnaste snötäcket till fulhöst på nolltid. Det var knappt att jag hann fota det vita. Men jag hoppas liksom du på en vit jul (vilket det sällan blir?)
  Så flitig du har har varit och fått massor gjort med hushållssysslor och studier! Jag lyckades inte ta mig från tanke till handling? Jag håller tummarna att uppgiften blir godkänd, vilket den säkerligen blir?
  Lillan Kind recently posted..Jag berättar 11 saker om mig själv

  Reply
 • 15 november, 2019 at 21:46
  Permalink

  Lite snö gör verkligen sån skillnad, det vitsighet vackra piggar upp det för övrigt ganska färglösa omgivningarna. Här har ingen snö hittat hit ännu, jag längtar verkligen tills dess. Härligt att ha en dag där man får mycket gjort
  Lexochlogan recently posted..AXKID BILBSRNSTOLAR ÄR FAVORITEN

  Reply
 • 16 november, 2019 at 00:28
  Permalink

  Ja te är ju livets dryck (anser jag). Nu när jag har varit sjukskriven i 8 månader så har det verkligen eskalerat. En dag drack jag 36 koppar . En kopp är 3 dl. Helt galet när jag väl började räkna hur många liter det blev.
  Håller med om att det är mysigt att mumsa på lite skorpor samtidigt.
  Ska nog googla lite på ekologiska teer. Vet inte om min sort är det faktiskt,
  Trevlig helg 🙂
  Lillemor Grönblad recently posted..Ibland blir jag bara så nöjd

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: