Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej det har jag inte, och utifrån dagsläget så känns det inte rimligt att det kommer inom närmaste tiden heller. Jag håller mig helst hemma nu i coronatider, förstår att alla inte tänker lika där men så är det för mig.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Kraka
Louise
Karoline
Netti Starby
Min resa tumör mitt liv
Hannas krypin
En jordemors liv och lustar
Louise
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Snabela
Lise-Lotte

48 kommentarer

 1. Känner absolut som du känner. Jag har själv inte heller besökt någon uteservering och har även inga planer på att besöka någon i närmsta framtiden heller.

 2. nej det har inte ja heller, men ärligt är jag inte så förtjust i att äta på ute ställen heller. Föredrar att äta hemma eller på något lugnt ställe med inte så mycket folk. Har någon konstig grej att jag inte tycker om att äta runt människor jag inte känner haha 😂❤
  jessica recently posted..Fem en lördag v17 kultur

 3. Jag har inte heller varit det i år och precis som för dig dröjer det nog ett tag här med. Vi träffar endast friska vänner utomhus. Jag hoppas så att tiderna blir bättre snart så man kan sitta på en uteservering och mysa lite 😍

 4. Har suttit på någon uteservering med en kaffe, men går inte ut och dricker öl i dagsläget. Förstår inte hur folk vågar sitta så tätt inpå varandra. Så oansvarligt tycker jag .

 5. Här finns få ställen öppna, men det har inte känts aktuellt för mej heller. Meningen är ju att jag ska jobba på en krog, men får se når jag kan börja, men till dess håller jag avstånd till de människor jag normalt inte umgås med.

  Den person du vet som sockrar sina makaroner, måste vara från samma familj som den jag visste….det kan väl inte finnas flera som gör det? Haha
  ha en fin dag

 6. Jodå, det har jag. Fast inte på dom senaste 6 veckorna, dom är ju stängda allihopa… Annars äter vi på uteserveringar året runt här, ja, då när normalläge och finväder råder.
  🙂

 7. Nej, inte jag heller…men jag ska upp till grannen och sätta mig på deras altan, det kanske räknas det också 😉 ????? Ha det så fint nu <3

 8. Ja, det har jag fast vi hämtade bara fikat och satte oss sedan på annan plats. Vi undviker att sätta oss på serveringar.

 9. Tycker du gör helt rätt, och jag gör det samma.
  Vi har förhoppningsvis många år framför oss då vi kan sitta på uteserveringar.
  Inte värt att riskera liv för det, kan jag tycka!

  Kram kram

 10. Låter vettigt. Jag går sällan på uteserveringar i vanliga fall även om jag tycker det är väldigt mysigt, det får dock vänta nu.

 11. Nej inga ute fik i dessa tider bannlyst här men jodå finns de som skiter i det
  Man önskar ändå lite smått att de blir sjuka

  Här har de börjar med en hörna “för fint för att slängas ” så vem som helst får ta .perfekt

  Mm den där frukosten hade nog passat mej 🤣🤣😘
  Kram fina lycka till med examens arbetet kul duktiga ha dej

 12. Bara uteserveringar följer rekommendationerna och sprida ut borden så är det ju säkrare där än i en byggnad. Men alla gör vi olika, och man ska gör det som känns rätt för en själv.

 13. Väldigt fint Kosta glas fyllt med smoothie =)
  Bra att det finns återvinningscentraler där man kan skänka saker och även göra sina kap. Kul att få följa med dig under din examen och vad du har presterat.
  Trevlig måndag <3
  Kram

 14. Jag har varit på uteserveringar men nu börjar folk bli för slappa så jag har inte känt att jag har velat längre. Förrut var folk mer försiktigare (eller som många andra med dig) så jag kände faktiskt att det funkar utmärkt =)… Jag köper och äter för att stötta mina favoritställena, vill att de ska finnas kvar efter detta! Kan jag bidra så gör jag självklart mer än gärna<3 Ta hand om dig tjejen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: