Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

Lucka 5 – Madde, studier, barn & hundar.

Jag har fått nöjet att vara nummer 4 i saramadeleine.se 

Jag vill börja med att presentera mig. Jag som driver denna bloggen heter Madde och har 3 egna samt 2 bonus barn. 

I min blogg för man hänga med mig inom att mellan himmel och jord.

Jag har stort intresse inom hundar. Vi äger en Alaskan Husky och jag kan inte tänka mig ett liv utan hund. Följ oss på instagram https://www.instagram.com/me_and_the_alaskhusky/ (Me_and_the_alaskhusky)

Jag tar även om andra saker som intresserar mig så som sjukvård, samhälls frågor och sen har vi hälsa.

2019 gjorde jag min Gastric Bypass operation och jag har fått ett stort intresser av hälsa och medicin efter det. Jag försöker dela med mig av så mycket jag bara kan och kan hitta rätt underlag för det.
I hand med detta så pluggar jag till undersköterska och beräknas vara klar till sommaren. Den som känns så långt bort.

Jag har valt att läsa vidare som Akutsjukvårdare alltså undersköterska med inriktning för sjukhus. Men jag kan helt klart tänka mig jobba på hospice. Vård inför sista vilan. Där jobbar man med gäster innan dom avlider.

Jag kan inte påstå att jag älskar att jobba med döda men jag vill jobba med att hjälpa människor och minska deras symtom.
Så känner att jag vill jobba mer med att lindra symtomen och inte medicinera diagnosen.

Jag är mycket för att hjälpa och ser personer och inte diagnoserna. Men vi alla är olika.

Varför jag valde att läsa till USK är just för att jag vill hjälpa människor. Jag vill jobba med att vård och läkande. Inte bara att lägga om ett sår som på VC utan jag vill jobba med målet att behandla dom och att hjälpa dom mot det bättre.

Hade jag tagit tag i min studier tidigare så hade jag läst till psykolog eller så haha. Men då hade jag nog blivit grå i huvudet för man skulle se så många människor som har en diagnos men dom är inte diagnoserad vilket gör att dom inte kan få rätt hjälp. 

Alla brinner vi får olika saker. Och jag brinner för dom mer udda sakerna haha.

Men nu vet ni lite om mig och min blogg.

Besök mig gärna ?

Många krama Madde www.motherandwife.se

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: