Är att söka hjälp när jag mår dåligt. Det är att höra av mig till ätstörningsenheten Dala ABC och söka hjälp när min ätstörda hjärna berättar för mig att jag inte förtjänar att äta. Det är att söka hjälp när jag lockas att göra saker med min kropp den inte förtjänar. Det är det finaste jag kan göra mot mig själv. Söka hjälp när min hjärna är sjuk.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

4 kommentarer

  1. Det tycker jag som det låter som ett bra exempel. Man ska lyssna av sina signaler när man mår dålig samt att inte vara rädd för att söka hjälp.Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: