Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig Skilla vår mellanpudel

Doften av ett städat hem.

Har haft behovet av att städa i flera dagar nu. Egentligen inte så att mitt hem någonsin blir skitigt, människor som kommer till mig uttrycker alltid att det är pedantisk städat här. Men nu under denna varma och fullkomligt underbara sommar, har jag också prioriterat att vara på andra platser en hemma och då blir städningen lite mindre prioriterad.

Så idag har jag dammat, dammsugit och bonat golven. Tvättat kläder och även trots allt detta hunnit med att titta på film med William. Alldeles strax ska jag koppla Skilla och ta en promenad med henne. Vi båda behöver röra på sig, och det gör man ju lättast mot kvällningen så Skilla slipper bli så varm.

11 Comments

  1. Oj – härligt att få städat, man är ju ganska nöjd med sig själv när an är klar och det doftar verkligen gott. Bra att man tar hänsyn till djuren och promenerar med dem när det är lite rimligare temperaturer

  2. Inget slår känslan av ett ny städat hem. Det luktar så gott och man känner sig så nöjd med sig själv. Har också hamnat där jag inte prioriterar städning då jag orkar inte i denna värme. Däremot så städar jag med personal varje helg och försöker komma ihåg att gå ut med soporna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa