Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

En fredag i april.

Så var det fredag. Har tagit det lugnt och det har varit skönt det med. Känns som veckan kanske gått lite väl snabbt, och sedan har jag haft så mycket att ta tag i då jag börjat jobba om än på 50% av mina 75%. Jag har så höga krav på mig själv vilket speglar sig i att det inte alltid är lätt för mig att förstå mina begränsningar men det ska nog bli bra ändå.

Får se vad resten av dagen och kvällen har att erbjuda. Det visar sig.

15 Comments

  1. Även om jag vet att det inte är lätt så får du försöka sänka dina ambitioner och dina krav på dig själv. Ingen förväntar sig att du ska hinna med allt som du brukar göra. Hoppas helgen blir avkopplande och fin!

  2. Nu har du ju hela helgen på dig att vila upp dig. Det är ju ofta så att om man jobbar deltid – oavsett om det är ”frivilligt” eller på grund av sjukskrivning så funkar det aldrig riktigt. Man får en känsla av att man visserligen är närvarande bara 70% eller 50%, men man fortfarande utför jobbet som om man arbetade 100%.

  3. Det kan vara svårt att få ihop det på 50% men så viktigt att tänka att man verkligen bara skall jobba 50% – vara det kan vara en utmaning i sig. Om man sen har höga krav på sig själv, ja då blir det absolut inte enklare. Men heja dig som kämpar på.

  4. Förstår det är svårt, Du vill göra ett bra jobb… men nu får Du försöka tänka på Dig själv i första hand. Och Du vet väl att bara man gör så gott man kan så är det tillräckligt ❤
    Jag hoppas Du får en skön avkopplande helg.

  5. Var på ett peppmöte med viktväktarna igår. Hon sa till oss att säga samma saker till oss själva som vi säger till andra. ( De flesta av oss iaf) En pedagog sa alltid good enought och det försöker jag tänka då orken tryter…. Tror de andra vet att du inte är på topp just nu och det är faktiskt helt OK…

  6. Skönt att jobba 50%. Men det klart göra allt som du gjorde på 75% & nu 50% är lite svårt. Du gör det du hinner om dagarna. Chefen vet om det. Ja, det blir bra ?.
    Jag hoppas att din fredag avslutades bra❣️?

  7. Jag känner igen det där att ha höga krav på sig själv. Försöker att inte ta på mig för mycket och tycker du ska försöka att inte göra det heller. Men förstår om det är lite roligt att börja jobba igen och då är det viktigt att ta det i sin egen takt. Hoppas du får en bra lördag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa