fbpx
Dark Mode Off / On
Fem en fredag

Fem en fredag v. 14: Verb

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. När lånade du senast?
 2. När badade du senast?
 3. När betalade du senast?
 4. När väntade du senast?
 5. När spelade du senast?

När lånade du senast?
Bad Björn handla förra helgen! Så lånade av honom då.

När badade du senast?
Oj i somras.

När betalade du senast?
Igår när jag handlade mat.

När väntade du senast?
Väntade på att Björn skulle hämta oss i söndags.

När spelade du senast?
Spelar varje dag på Postkodlotteriet.

16 Comments

 1. Jag har inte heller badat sedan i somras. Postkodlotteriet var jag med i ett tag men tröttnade på att jag aldrig vann. Såg här ovan att du vann förra veckan. Grattis till det. 😀

 2. Jag slutade med Postkoden när jag såg hur liten andelen av inkomsterna som gick dit dom skulle. Många som ska ha löner och stora omkostnader..gillas inte.
  Trevlig helg

 3. Korta och koncisa svar där. Säger som Susjos. Vi får reklam från Postkodslotteriet i brevlådan varje vecka. Har aldrig spelat heller. Visste inte att man kunde spela på Postkodslotteriet varje dag. Kan inte ens reglerna – oooops;-)

  1. Förstår jag har avsagt mig reklam. Men gick med för en stor låna med Ritualsprodukter. Jag ÄLSKAR premier nämligen att jag dessutom vann 500 kr var ju ett stort plus 😅

 4. får ständigt reklam från postkodlotteriet, men vi har aldrig ägnat oss åt det. och jag visste inte att en kunde spela varje dag. hoppas att du får en fin helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: