Han mattläggaren började dagen med 1h´s jobb sen var det frukost i typ ½ h, nu drog han för typ en timme sedan på lunch. Själv vågar jag inte gå till köket där min lunch är för där ligger nya golven och jag tänkte att det kanske inte är så smart att gå på dom nu när han precis fixat dom så sitter här och är vrålhungrig. Jag hoppas han är klar med golven innan sonen kommer hem. För så kan jag flytta möblerna lite. Dels ska ju dom vanliga möblerna tillbaka till sina platser, men så ska också vissa möbler ut från sovrummen sen. jag har själv rätt lite möbler i mitt sovrum, det är två sängbord (eller ja svarta Lack bord som jag gjort till sängbord) och min säng. Nått mer finns inte i mitt sovrum. Men i sonens rum är det destå mera att greja med. Han har: Sin säng, sängbord (mammut), byrå som en trappa från ikea minns inte vad den heter, en expedit hylla mellanstora modellen, 1 mammut garderob från ikea, ett litet skrivbord med hans dator. SAMT så har han en skolbänk som mamma haft när hon var liten, som jag fick och som nu sonen fått. Jag har såna saker hemma som är ärvt från mamma eller mormor och sånt, det är ju ett arv i sånt från en själv. Därimot gillar jag inte begagnade saker annars, men från familjen är speciellt.
Hur som helst ska bli spännande att hitta platser att ställa sakerna på.

Är trött, förmodligen för jag har rätt tråkigt. Vad pysslar alla med idag? Inte ens en kotte som msn:ar. Och ute är det grått som i graven. Undra om det blir fint väder snart igen eller om det kommer snöa tycker alla tycks påpeka att det kommer bli snö snart. Antar att dom vet det bättre än jag.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa