Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Gipsfigurer.

Jag och sonen gjorde lite skapande verksamhet precis. Sonen fick gips med tillbehör av Linn och hennes dotter Lina i födelsedagspresent. Sonen kom på i fredags eftermiddag att han ville göra figurerna då, men eftersom det tar tid med gips och han skulle till sin pappa, sa jag att nästa fredag (är föräldraledig på fredagar) så tar vi och gör gipsfigurerna. Så nu började vi med dom. Nu står dom på diskbänken för att torka. Gjort som det står i receptet så hoppas verkligen det funkar nu. Produkterna kommer från COLOR KIDS.

Här kommer lite bilder från vårat projekt. Fler bilder kommer självklart ut på bilddagboken som alltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.