Var i skolan och det var verkligen över alla förväntan. Riktigt kul faktiskt. Har mer eller mindre kommit på vad vi ska göra på fältveckan.

Efter skolan hämtade jag sonen. Och nu är vi hemma. Han spelar dator, ska starx åka en sväng till sin pappa. I helgen har jag sonen så då blir det mysa helg. Antar att sonen ska ha fredagsmys imorgon. Händer inte så mycket annars faktiskt. Jag har ont i ryggen och ska strax dammsuga. Kommer säkert på nått skit att skriva sen. Eller ja, det snöar. BAJSKORV till de hatar snö, fast det vet ju alla redan. Jag är miss sommar typ. Men får ju genom lida detta skit, hoppas dock på en snömild vinter. Tycker inte om när grus kommer in i hela lägenheten, sen kyla är inte min starka sida. SEN tycker jag inte heller det är rättvist att skoteråkarna fick värsta dröm vintern förra året och jag min arma stackare fick en till ofin sommar, kall och regnig. SÅ därför är det inte mer än rättvist att det blir en dålig vinter i år. RÄTT ska vara RÄTT liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.