Sitter och tänker på cookie monster. Finns det någon sötare? Från sesam street. På nått vis så har han präglat min barndom, mamma spelade in sesamstreet när det gick i repris åt mig och mina syskon på åttio-nittiotalet. Cookie monster var på något vis den man gillade bäst. Hans flummighet samt hans sätt att tro att i alla ting finns det kakor borde prägla mig. KAKOR, det är gött de, i alla fall såna man bakar själv.

I alla fall här är min idol i livet. Vem är din?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.