Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Fredagsmys.

Nu är det bokstavligt talat dags för fredagsmys. Eller ja om några timmar. Ikväll ska jag och sonen äta baconröra till middag, sedan har jag köpt chips och popcorn till kvällen. Sonen brukar bli väldigt nöjd då. Dip blir det till så klart cheddar dip, funkar fan inte utan dip.

Ikväll blir det alltså onyttigt, men tycker det är okej att äta onyttigt på helgerna. Dessutom bacon är gott tycker jag. Sonen är väl mindre förtjust men han äter i alla fall. Nu kikar han på indiana jones han favorit. Själv sitter jag här och slösurfar.

Skickade in ansökan om friskolan, kände liksom VARFÖR inte. Antagligen är det lång kö men chansen finns ju ändå att han kommer in man kan ju hoppas i alla fall.

Det kliar i mina shopping fingrar. Vill handla och handla. Jag är fan shoppoholic tror jag. Sen är jag ute efter en 40-tals klänning/outfit. Den 27:de ska jag och Linn ha 1900-tals fest och jag funderar på det sköna 40-talet. Tyckte man var riktiga damer då. Mycket fint. Annars får jag väl slå på början av 1900-talet och fina outfiten med långa volangklänningar kanske? Just nu känner jag mig lost. Det känns som dom flesta som kommer klär ut sig till 50-60-70-80-talet för där finns det lätt kläder att få tag på. Själv vill jag gå på det unika och prova något annat.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: