Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Snövit.

Sonen kikar på snövit. Jag samlar på alla disney klassikerna så nu kikar han på den. Tycker nog faktiskt den är rätt läskig jag. Alltså försöka döda snövit osv. Inte direkt en glädje saga. Hehe.

Annars har jag kollat på nya avsnittet av ugly betty. Ikväll blir det bompa får se om det kanske går nån bra film på canal+ i så fall ska jag kika på den. Känns inte direkt som vädret gör en gladig. Hatar vinter halvåret. Så mörkt grått och dystert, antar att häxorna från mörkets vulkan skulle gilla detta. För er som har noll koll är det från my little pony.

Nä känns inte som jag skriver något alla intressant kom på massor förut idag, men nu har det försvunnit. GLÖM inte att tycka till om tävlingen i inlägget nedan.

2 Comments

  1. 2009-11-07 @ 15:49:40

    hej madde! hittade din blogg genom din komentar i karros blogg haha, invecklat…men hur som, kul att läsa vad du sysslar med igen! jag skickar mitt lösenord till min blogg på fb, om du vill läsa du med =) Kram // Lena

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: