Känns som jag inte haft något att blogga om idag därför har jag inte heller bloggat något. Tycker det är lite kul att jag hittat ett program där man kan spana på IP:adresser. Googlade, så fick man se lite vart vissa befinner sig. Mycket intresserad blev jag ju så klart över såna som endast lämnar namn men ingen bloggadress efter sig.

Den här dagen har varit lugn. Sonen tog och fixade håret på mig nu innan han la sig. Tror det är ett av hans trick för att få vara uppe längre, men jag klagar inte det är så HIMLA mysigt när någon fixar och pillar i ens hår. Är nog därför frisörer har kvar sina jobb. FÖR det är så skönt med hår pyssel.

Imorgon är det farsdag. Men jag tror det kommer att bli lugnt bara. Vad ska ni göra imorgon?

3 kommentarer

  1. 2009-11-07 @ 23:32:10

    Ursäkta besväret, jag frågar totala främlingar om råd! Har du ingenting för dig kan du väl läsa mitt senaste inlägg och dela med dig av tankar och åsikter? Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: