Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tävlingar

Funderar på att ha en tävling.

Jag funderar på att ha en liten tävling. Det är så här jag har fått två stycken flux tandskölj jag fått som gratisprover. Eftersom jag redan testat flux innan både till mig och sonen så tänkte jag att då kunde jag kanske lotta ut dom till er? Det är två stycken 50 ML flaskor med Flux florskölj. En för barn (junior) med fruit mint smak och en vuxen Cool mint.

Junior är från 6 – 12 år.
Vuxen från 12 och uppåt.

Sonen gillar flux. Han använder junior och har nu gjort i cirka ett år. Han var alltså fyra år när han började prova flux och det funkade jätte bra för honom att förstå att han skulle gurgla och inte svälja.

Min fråga är nu. Är någon intresserad av en sån här tävling? I så fall skriv en kommentar. Är intresset tillräckligt stort så har jag en liten tävling här , ni har hela dagen på er att kommentera.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa