Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Mer en ord.

Tänkte passa på att skriva nu, sonen har åkt med sin pappa till sin gammelfarmor och farfar. Själv sitter jag här. Håller på att designa min blogg hela tiden, men liksom få den till att bli MIN.

Lyssnade precis på Sophie Zelmani på spotify. Gillar hennes röst, hon har liksom speciell röst. Den cd:n köpte min mamma när jag gick i fyran kanske? Minns mest att jag var och kollade på vinterviken och hennes låtar spelades där. Vinterviken var en av mina favoritfilmer när jag var liten, lånade boken på bibblan och läste och läste. Tyckte den var så sjukt bra, läste även bok nummer två vill jag minnas.

På tal om vinterviken boken så såg jag i litteratur listan för kursen jag sökt till våren att den finns med, det betyder alltså att den boken ska jag få läsa nu som vuxen vilket känns så himla roligt. För jag undrar hur jag ser på boken idag när jag är vuxen om jag uppfattar den på samma sätt som jag gjorde vid 11-13 års ålder när vinterviken var den bästa filmen jag visste. Efter vinterviken kom titanic som jag misstänker att nästan alla runt min ålder haft som favoritfilm i alla fall tjejer.

Jag hade den på VHS förut, men nu har jag den på dvd. Har dock aldrig kollat på den på DVD. Kanske bara för man försåg sig på den som tonåring? Jag såg den på bio i uppsala när jag var 14, på våren typ februari så måste precis fyllt 14. Grät som fan där när han ligger i vattnet och hon ligger och håller honom i handen och sen dör han. Minns att en tjej som satt framför mig grät redan när dom står i fören och hon säger att hon flyger. Ja ni vet ju hur den slutar, tjejen som grät där framför mig hade sagt att hon sett den 5 gånger innan. Vet folk som såg den 20 gånger. Och på min födelseort där gick bion väldigt varm för folk gick aldrig dit annars men titanic fick dom nog in pengar för 9 år framåt. Haha.

En annan film som jag gillar är Pretty Women. En klassiker som jag kan se om och om igen. Egentligen speciellt att jag gillade kärleksfilmer förr för nu förtiden är det mer X-Men och sånt jag faller för. En annan sak jag gillar nuförtiden är att på lördagar kolla på bobster med sonen för det går ungdoms serier där som jag gillar. Haha, som igår började jag titta på en ny som heter ”guds 3 flickor” och den var verkligen SKIT bra. Haha, jag undrar om jag någonsin kommer bli vuxen?

1 Comment

  1. 2009-11-09 @ 00:22:54

    Pretty woman är bäst ju! Älskar den filmen! Och notting hill är också en såndär film man kan se hur många gånger som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: