Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Kom hem, för om kvällen är det mörk.

GAH, värsta mörkt ute känns nästan som natt. Tycker sonen och hans pappa kan komma hem snart. Sonens pappa ska bjua på nasi goreng och jag är hungrig. Blir en vända till city gross innan.

Ser inte fram i mot den här veckan som börjar imorgon. Imorgon är jag ”ledig”, men resten av veckan är uppbokat med skola och åter skola. Tisdag – Seminarium , Onsdag: PO-dag , Torsdag: Drama och planeringsdag. Känns som veckan blir lång utöver detta har vi en portfoliouppgift samt reflektionsuppgift att skriva och självklart böcker att läsa. Känns ibland som dom vill ta död på en. GAH. Gnäll gnäll.

MÅSTE komma ihåg att skicka min lönerapport imorgon också, ska fråga sonens förskola om jag får skicka den med interposten, de borde nog gå bra. Längtar tills allt med timepool är klart då slipper man lönerapporter ocha allt registeras av sig själv. Ska bli så underbart. Slippa ha ansvar för massor med papper.

 Annars håller jag på att grubbla i julklappar. Alltid ett dilemma med julklappar, vad man ska köpa till folk och sånt. Blir dom närmaste i år. Som student känns det inte som att ens plånbok är full precis. Den är snarare halvfull eller nått. Längtar som fan till nästa termin när man får läsa något KUL och något som man verkligen känner sig road av i stället för massa skit. Orka läsa massa skit liksom, den här kursen är långt ifrån rolig. Den lekande människan känns som jag valde helt fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.