fbpx
Dark Mode Off / On
Kläder

Ett dåligt köp.

Hmm, blev besviken. Var på blingo klädparty och valde två stycken hemliga plagg. Hemliga plagg brukar ändå vara något fint, men denna gång var det verkligen GRISEN i säcken. Inte alls min stil. Ett lila vuxen linne till mig själv och ett par inte alls min stil jeans åt sonen. Såna här gånger blir man besviken. Jaja, det är livet han får ha dom som förskolebyxor och jag ha tröjan som vad vet jag? Mens-surig slappis plagg?

3 Comments

  1. 2009-11-10 @ 10:35:46

    Ja det är ju inte alltid man blir nöjd med det man får, men det kanske man får ta om det trots allt var hemliga plagg?

    SV: Jag är glad att du är lycklig idag! Ofta kan man ju bli det om man bara kämpar sig ur det tunga, och jag är glad att du gjort det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: