Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Waynes och Falun.

Jag och Lisa gottade oss på waynes. Blev smootie och wrap. Vi pratade och skrattade, sen gick vi runt på stan och kikade. Gick ner på myrorna, där brukar jag leta bokfynd. I och med att jag pluggar och det blir rätt dyrt så letar jag böcker där på så vis slipper jag lägga massor med pengar på saker som jag ger bort sen. Dock hittade jag en harry potter bok. En jag inte har, samlar på serien, har nu endast två till att köpa så är hela serien komplett. Den såg helt oanvänd ut så då kändes det bra. Brukar sällan handla på second hand, mest för jag inte gillar att inte veta vem som haft saken innan. Men böcker det känns okej. Ofta läser folk bara boken en gång sen liksom ligger den och samlar damm (talar för mig själv).

Dom har nyss satt upp en sån där tv-monitor på stan? Visst heter det så sånt där det liksom visas en bild på alla butiker. Känns fånigt, jag fick lov att knäppa kort på den. Såg den för nån vecka sen och klart man reagerar. Vad ska sånt där stockholmigt göra i Falun? VARFÖR kan inte saker vara som dom är? Hatar sånt där trams.


Mummans gott.


Fånigt, det var bättre förr.


Bok köp.

Related Tags:

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.