Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Fika sugen.

Gah, jag är jätte sugen på en fika. Mycket onödigt och dumt. Dock väldigt gott. Haha.
En fika just nu är smootie och wrap från waynes. Mycket god. Tror det heter så?

Sitter och har tråkigt. Känns som dagen går sakta med segt framåt. Vad pysslar ni med då? Antar bara att alla har skit kul just nu. De borde ni! Man ska utnyttja livets roligheter också. Skulle vilja ta en liten promenad på stan, spana dricka lite smootie och bara njuta lite. Fast misstänker just nu att det inte är så lätt folk jobbar idag. Alla utom mig som smarta vikariestationen glömt bort när vi flyttades över till en databas. BAJS för de. Tur att man snart är inlagd igen. Eller ja inlagd i systemet på nått annat ställe är jag inte inlagd.

Related Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.