Har kikat in en grej som ser vilka man har som besökare. Såg då att vissa återkommer ofta, blev nyfiken vilka är ni? Hade dessutom flest läsare från Falun. Flera av er vet jag inte ens att ni följer? Hur hamnade ni här, känner ni mig kanske, eller vet vem jag är? Jag är jätte nyfiken. Såg även att jag har besökare från ställen jag inte ens vet vart det ligger? Hehe, men mycket roligt.

Jag gör fortfarande inte ett smack. LÄR sätta igång med den där portfoliouppgiften snart. Kan inte sitta här och bara inte göra något. Är portfoliot klart kan jag liksom pusta ut en stund sen. Egentligen borde man göra reflektionen imorgon när man ändå befinner sig i skolan. Eller passa på under po-dagen. PO-dagen ja, känner ingen vidare jippi känsla inför den. EN hel dag i skolan, hatar hel dagar. Man går mest runt som ett UFO och lämnar hemåt. Fast antar egentligen inte att man ska klaga. TÄNK dom stackarna som går heldagar jämt som man gjorde i grundskolan och den korta perioden jag gick på gymnasiet. Jag är dock mer en hemma människa.

Kan ni inte säga vilka ni är lite? Ni kan vara anonyma om ni inte törs “outa” er. Berätta varför ni läser?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: