Eftersom jag inte har något bättre för mig så tänkte jag visa min morgon för er. Blir inte riktigt allt, sonen skulle till exempel inte uppskatta att jag fotade honom tidigt på morgonen han har nämligen ett hett morgon humör och gillar inte att bli väckt. Jag ska ringa BVC strax och fråga om hur jag ska göra eftersom vi fick tid igår som inte blev av surigt som fan. Passade precis på att ringa fick tid idag 15.40 så då ska vi befinna oss på britsen. Ska ringa till sonens pappa och höra om han kanske ska hämta oss där borta sen. Jag har precis renbäddat sängen, skönt med rena sängkläder. ÄLSKAR att kliva ner i renbäddad säng det luktar så sjukt gott och är mjukt och underbraigt.

Idag ska jag och Lisa till skolan och prata med högskoleverket. KÄNNS riktigt spännande, men det ska nog gå bra. Eller jag är rätt säker på att det kommer gå bra. 40 min med prat om hur vi tycker utbildningen och högskolan är i pedagogik.

Tänkte ni får lite bilder från hemmet en morgon som denna. Eller inte bara denna så här ser min morgon alltid ut.

Duschar varje morgon klockan 7,05 (kliver upp 7.00, gäspar och rör på mig, går upp borstar tänderna kollar mig i spegeln och får en chock. VEM i helvete är det där? Sen slår jag på mig själv och tar en dusch.


Det första jag gör är att slå på datorn. Fast idag fick ni den som andra bild.


Efter jag duschat sminkar jag mig, och bär tulban. HeheBäddar sängen, idag blev den renbäddad också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: