Usch fryser om fötterna. Funderar smått på att ta mig ett hett bad. ÄLSKAR att bada men det tror jag nog ni märkt. Fick mitt anställningsbevis på posten idag, så har dom gett mig den där andra med samma namns grej igen. JÄVLA sull kommun ska ringa och klaga.

Undra vad alla pysslar med ikväll? Imorgon är det fredag och jag och sonen ska ha våran vanliga fredagsledighet. Jag är ju mammaledig då. En sak är dock given, vi ska köpa fredagsmyyys. För det vill han ha. Brukar bli typ chips, dip och nått mera. Får se vad han vill ha. SJÄLV skulle jag vilja göra mys middag kanske tacos älskar tacos. Vad ska ni äta i helgen? Brukar ni ha fredags mys?


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: