En riktig 80tals låt de. Haha, sitter och leter efter musik till festen på fredag. HAR hittat massor faktiskt. Men känns som man säkert missat flera av folks favoriter bara för de. Måste dock säga 00-40-talet är banne mig svårast. Finns ju inte ett jävla skit typ och dessutom skolkade jag bort musiken på högstadiet, VET jag skämms för de, jag är egentligen sån som älskar musik men jag orkade inte helt enkelt inte låssas och gå dit. Jag var en av eleverna som sket i allt. Ofta får man som skolkande elev en stämpel på sig att vilja vara “cool”, så var det inte i mitt fall. Jag orkade helt enkelt inte. Jag var nämligen djupt deprimerad. INTE deppad som en fjortis säger utan på riktigt dom som varit det vet exakt vad jag menar.

Har ni tips om bra musik från 1900-talet så vill jag gärna ha den! ALLT från hårdrock till ja jazz? Jag kan noll om jazz och jitterbugg eller vad det heter? Så behöver eran hjälp.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: