Idag fick jag följande film till min samling. Började i somras samla på dessa då sonen började snacka om just Harry Potter. Så nu har vi alla, ja förutom dom som inte kommit på bio då. JAG älskar harry potter , framför allt böckerna. Minns min skeptism när alla läste dom typ i nian och ettan på gymnasiet så lånade jag första boken och blev förtrollad. Idag äger jag 5 av böckerna. Det saknas alltså 3 stycken. DOM vill jag ha.  Nu har jag dock alla filmer snart, sonen gillar dom och det är lite mys att sitta i soffan inlindade i flece filtar och kika på harry potter. Gillar era barn harry potter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa