Kände mig lite hes i morse men inte ont i halsen så jag drog till lung och allergikliniken och fick min allergivaccination eller hyposensibilisering som det heter i medicinskt tal. Jag är mycket nöjd med min behandling, förr kunde inte inte vistas i samma rum som en hund men idag kan jag till och med klappa hundar. DET är en stor framgång. Nog för att jag blir kli’ig i ögonen men att klappa hundar är MYCKET stort steg för mig. Och sommaren är loveli för jag kan numera vara ute, kan så klart inte plocka blommor och ha med mig inne, men jag KAN vara ute i solen, sitta på gräsmattan på en filt utan att få utslag, kliande, gäggande ögon och rinnig näsa.

I alla fall så när jag började gå till skolan kände jag hur halsen började spöka. Var i skolan och var seg, kände bara mer och mer hur sjukare jag började bli. Kom hem och däckade på soffan efter jag hämtat sonen, drog ner på stan och hämtade ellos paketen och SEN, ja febern stiger. Är så där rödblommig i ansiktet, fryser och mår allmänt peckey. Känner mig inte frisk. FAN FAN FAAAAAN, ska ju ha festen på fredag och jag MÅSTE vara frisk då. Någon med riktig dunder kul mot feber och halsont? ALLT mottages med himla mycket glädje.

1 kommentar

  1. 2009-11-24 @ 22:39:41

    köp esberitox…(vet inte hur det stavas!)
    men finns på hälsokost eller vanlig mataffär, det är sugtabletter som smakar helt ok och hjälpte mig direkt när jag hade skitont i halsen förrut!
    krya på dej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: