Sälja genom bloggen.

Inte kul alls detta. Känner mig helt skum, varm och seeeg. vill vara frisk. Förhoppningsvis så blir jag frisk till fredag. SKULLE kännas så jävla bajs att få lov att ställa in allt nu när jag sett fram i mot detta i över en månad. Har klänningen i garderoben som bara VÄNTAR på att få vara fint. Vill inte vara sjuk nu.

HÅLL era tummar att jag blir frisk. En annan ska jag skulle behöva göra är att skicka post två stycken brev får bli när jag frisknar till. Jag känner mig som en KARL. Gnäll, gnäll, GNÄLLIGAST!

Nån dag i helgen ska jag ner i förrådet och röja. Ska leta bland sonens kläder och lägga ut på nätet och sälja. Känns surt att lägga ut på tradera för dom tar ÖVERPRIS på varje annons tycker jag, blocket får man bara lägga ut vissa saker på. Såg att man kan sälja härifrån men det verkar krångligt och sen köper någon om man lägger ut annons här? Tänkte sälja barnkläder från sonen från ett års åldern tills fram till nu. En hoppgunga, knappt använd då jag helt enkelt aldrig visste vart jag skulle sätta den, sen en bärsele. Även den sparsamt använd tror jag bar sonen i den kanske 2-3 gånger. Fick så ont i ryggen så jag tyckte inte alls det passade mig. Tänkte slänga ut lite sånt och hoppas något nappar. Skönt att bli av med lite och få lite pengar också.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: