Hela natten har varit anus. Jag har bara haft frossa runt fem vände det och blev i stället svettningar. Klockan sju ringde jag sonens pappa, och UPPTÄCKTE att jag var utan röst. Menar inte hes alltså utan jag låter som en skräckfilm, typ eko från rösten hest långt borta. Kändes riktigt spokie. Så sonen fick gå upp, klä sig och dra med sin pappa till dagis och där blir han kvar till sonens pappa slutar jobbet. JAG blir som en ynkli karl när jag är sjuk. Känner mig döende. Jag tror det beror på min astma. Det sjuka är jag har inte ont i halsen, är inte tept i näsan, har bara feber och ingenröstig.

SKUMT, MYCKET skumt.

Gick endast hit för att betala mina räkningar, i alla fall dom viktigaste idag för jag ska betala resten med lön och föräldrapenningen som kommer i morgon och övermorgon. Känns mycket bra, sen har jag julklappspengar kvar för resten samt för mat då. Syrran är redan bestämd och brossan med. KÄNNS bra då har jag de klart, sonens pappa har sonen bestämt så jag vet exakt vad det ska bli. Den som då återstår är sonen, ska beställa hans present i december från dustinhome. Har till 99,9% bestämt vad han ska få. HELA blir ju inte hans då, det blir ju för hela familjen. Är därför jag känner att det blir en bra present. Den är DYR som attan men då har vi glädje av den allihopa och det blir inte något slit och släng. Jag satsar hellre på en dyr present en massa små krafs som sedan kommer lekas med en stund för att sedan tröttnas på. Visst sonen får i och med detta 1 present av mig, men en present på 3300:- känns som en MYCKET bra present helt klart värt priset. Sonen får liksom MILJONER andra presenter av släkt så det går liksom ingen nöd på honom. Om ni undrar vad jag tänkt på? Det är ett PS3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: