JÄVLA skit, känns som festen på fredag fått sig en rejäl utmanare och allt kanske få lov att bli inställt. Min röst finns inte, och när jag försöker prata kommer det heshet blandat med tutljud i stället. Kan erkänna att jag sagt RIKTIGT lite idag, sonens pappa sa “ja din röst kanske tröttnat på ditt prat” han är för snäll ibland s. I alla fall så är detta inte kul. Jag har ingen feber längre, inte ont i halsen eller är förkyld. JAG har bara ingen röst. Imorgon ska jag springa och köpa strepid duo eller hur det stavas har jag tur kanske rösten kommer tillbaka. Har druckigt massor med vatten och te. Kanske borde köpa honung ska inte honungsvatten få bort heshet eller är det bara halsont? GAH, jag vill ha tillbaka min röst.

Kommer bli så sjukt ledsen om jag får lov att ställa in på fredag. Sett fram i mot detta så länge. Känner mig rätt sorgsen nu.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: