Idag ska jag till min VFU-skola och vara med några timmar. Har min indivuduella VFU som måste betas av. Har inte gjort många timmar där, vilket jag egentligen borde ha gjort är så mycket annat som kommit i vägen. Jag tycker individuella VFUn inte alls är speciellt bra. Dels så ska man planera in sina timmar själv, dels ska man under ett redan fulltäckt schema med massor med litteratur samt tentor och annat klämma in att gå på VFU-dagar. Om man sen har barn samt är ensamstående och är tvungen att jobba extra för man inte kan bo i studentrum så kan jag berätta för er att det blir ännu mer omöjligt. Jag fattar inte varför inte en högskola där det jobbar vuxna kan förstå det. Jag hade hellre haft den där extra veckan i skolan än att ha “lov” i en vecka. För vad då lov känner jag. MAN är aldrig LEDIG från högskolan. Det finns alltid tentor eller böcker att läsa. Den som tror att en student har ledigt på helgen har väldigt fel, som student har man alltid något man måste göra. Det finns ingen tid för semester, det är alltid i bakhuvudet att man måste göra något.

Missförstå mig inte nu, jag älskar verkligen att studera. Älskar att lära mig saker, men är det något jag inte gillar är orättvisor eller oplaneringar. Nä nu ska jag ta och fylla i min kalender lite, skriva i när William ska ha sommarlov samt träffar med nya skolan och utvecklingssamtal.

William fick förresten brev om simskola idag tills i sommar. Det tror jag att han ska få gå på. Känns som en rolig sak. Jag tror han skulle gilla det. 750 kr för två veckor. William har ju gått både på baby och minisim så han är en riktig fisk i vattnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: