Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

VFU och sallad.

Drog till VFU:n idag en timme observerade jag, egentligen jag tycker jag det är rätt jobbigt att observera för det känns som man inte gör något när man egentligen gör massor. Att sitta och skriva gör att man känner sig, jag vet inte? Konstig. När jag jobbar vill jag vara med hela tiden riktigt svettas typ. Att sitta bredvid och skriva känns lite som att man sitter och gör ingenting. Den saken passar mig inte så bra, även om jag vet att det OCKSÅ behövs eftersom tid för observationen inte finns för personalen tyvärr. Observationer är annars ett väldigt bra verktyg för att uppmärksamma saker.
Nog pratat om de. Bokat lite nya tider och sen träffade jag Lisa på stan.

Gick till Swedbank och fick därifrån en tid för att gå igenom premiepensionsvalet. SVÅRT sånt där, har noll koll på vart man ska lägga sina pengar haha. Är sånt där som typ glöms och väntar på bättre tider ungefär. Jaja, sen så fick hon mig att skaffa ett kreditkort då jag får gratis sånt som student. Behöver ju knappast använda det.

Drog hem, hämtade William och nu ska vi ner på stan snart. Ska säga upp mitt gymkort. FÖRUT var jag aktiv, jag tränade jämt men nu? Är aldrig där typ. Har inte tid, när jag inte pluggar jobbar jag och när jag inte gör något av detta är jag mamma och måste ha tiden till de. När jag sedan är ”ledig” en timme per dag så sätter jag mig här. Jag måste ändå får ha rätt att ha fritid. VISST den tiden kanske skulle kunna tränas på också… Jaja, jag vet inte. Sen ingen är speciellt sugen på att träna med mig heller.

Ska väl börja övertyga William om resan. Lika bra det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.