Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Pluggdag.

Japp det ska jag pyssla med. Lär skriva inför tentan. Känns väl så där. Imorgon har vi muntlig tentamen så jag lär se till att vara beredd. Det går helt ut på att berätta om en bilderbok, kort och gott. På tal om de måste jag anmäla mig till kursen insåg jag som börjar nästa vecka.

Lär skriva det där PM:et också. Borde kanske göra de nu så är den uppgiften gjort sen. Vädret är strålande så jag ska UT känner jag. Synd man har eftermiddagssol annars kunde man sitta på ballen. MEN snart så, snart kan man sitta där ute dricka ÖL eller ett glas vin och njuta av sooolen. LOVELY LOVELY!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.