Skönt skrev klart mitt PM, nu väntas bara kommentarer på den samt få reda på om man är godkänd. HÅLLER tummarna för de, godkänt betyg i den här kursen och jag hoppas och dansar.

Anmälde mig till nya kursen, populärlitteratur. SKA bli rejält spännande. Precis fyllt tvättmaskinen med tvätt och vattnat alla blommor. Nu väntar jag på att Lisa ska komma hit så tentan kan börja förberedas. Hatar egentligen muntliga tentor. Dom är värre än värst. HELT sjukt va fort den här vårterminen gått förresten, hoppas att PG2 går lika fort när jag läser den våren 2011, gud 2011 sen läsa PG3 på hösten där, 2012 blir jag klar då. Fast jag är ju liksom klar efter JULEN 2012 , låter kanske som lång tid men det bara 1½ termin.

Nu kom Lisa.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: