Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Muntlig tentamen.

URK, idag är det dags för den där HEMSKA muntliga tentamen. Jag längtar inte det minsta efter den vill jag erkänna, snarare motsatsen. Är sjukt nervös. Gillar inte när man ska sitta och fundera och vänta in sin tur, det är alltid bäst att ha den gjord snabb så man slipper sitta med magvärk.

Vad ska ni göra idag?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: