Dark Mode Off / On
Läraryrket

Time för seminarium.

Hehe och här sitter jag. Har dock inte börjat än börjat kvar över men blir väl att sitta här tills att ljudet sätter igång och man kan lyssna. Blir att vara online till 16.00 känns helt sinnessjukt lång tid *hehe* . 2 h och 40 mins seminarium visserligen inte så långt egentligen men fyra det känns alltid sent ändå. Tycker liksom TRE är lång dag fyra är ännu längre och ännu drygare hehe *s*. Jaja.

Precis hjälp Linn ta ner sin lunarblogg. Datasnillet jag får hjälpa människor med de mesta, någon mer som vill ha hjälp med det? Säg till i så fall kan göra det åt er. Fan jag ångrar lite att jag inte sparat gamla bloggar jag skrivit på skulle varit soft att lagt in dom här nu. Eller ja lunarbloggen är sparad men den ligger i ett word-dokument så ska jag föra in det här blir det manuellt och de känns drygt. Sen måste jag nog då också ta bort namn och sånt. Skrivit sonens pappas namn i bloggen och känner väl kanske inte att de känns okej. Samtidigt hade det varit roligt att ha vissa inlägg därifrån öppna, har ju liksom bloggad väldigt länge. Skulle kunna ha vissa anonymt och sånt. Får fundera på saken.

Vad gör ni nu?

16 Comments

 1. Precis!
  Men enligt bevisen låter det ju faktiskt om han har gjort någonting emot henne… för jag tycker inte riktigt allt stämmer faktiskt.. men jag är ju inte så direkt insatt i han och henne, men ändå.

  1. Marica – Skit skumt, sen typ som han säger att det kommer ett par kineser och slagit ner honom och sedan rövat bort honom och för honom till hennes kropp. Okej DE skulle ju kunna stämma men folk har ju sett honom på bussen? Sen har han dessutom kommit från skogen brännskadad :-S . Och där brann hennes kropp liksom. Menar OM det nu är så att han inte dödat henne, så borde väl någon ha sett ett gäng kineser i hans trapphus, menar folk ser ju ändå om något mystiskt händer och historien var ju redan då på tapeten liksom… :-S . grannarna lär ju ha tisslat och tasslat om honom bevakat osv, borde inte dom sett ett gäng kineser som bär på en nedslagen man? Sen alltså bor ju i samma stad, vet vart han bott osv. DE är liksom ett väl trafikerat område, bland dom mest rörliga i stan.

 2. Låter rätt trist att sitta och lyssna sådär..Men jag är sån som har svårt att koncentrera mig länge..haha..=)

  Här är det lugnt, har precis vart ut och gungat med Ella..:-)

 3. Fast iofs har det väl isåfall hänt nattetid och jag kan tänka mig att det inte är lika full rulle då även om det kanske är en del ute och kan se vad som sker.

  Men allt annat man läst känns inte rätt heller. Att han blivit kidnappad som du skriver men samtidigt använt kontokort och vart synlig på bussar m.m.. Och varför gömde han sin dator?
  Och vart är Lindas skor .. ? HAHA!!

  Iofs kan han ju vart brännskadad om han försökte släcka om hon brann och ville rädda henne. Men varför skulle några kineser kidnappa honom, droga honom och lägga honom bredvid hennes brända kropp? HAHA!

  1. Marica – Haha men eller hur. Hela historien är ju helt skruvad :-p. De kan liksom inte riktigt stämma. MEN om de skett på natt tid borde ju folk sätt det menar grannarna lär ju ha hört om det stormat in massa folk i lägenheten haha. :-p . Sen han bodde mitt i stan, polisen ligger typ 500 meter från där han bor som jag fått höra 😉 , dom patrullerar ju runt där.

  1. Marcia – Nä verkligen inte, men han är nog rätt smart eftersom han kan ta sig igenom rättssystemet så där.

 4. Vilken tur att du svarade .. Jag ringde kommunen och frågade. Dom sa att jag skulle skicka in det till Buf centralen så får någon av dom fixa påskriften innan det går till lönekontoret ..

  Näe.. Jag jobbar inte inom kommunen. Jag vikarierade på förskolor förut men nu jobbar jag för rent hus.

 5. Håller med om att det lät länge att sitta vid datorn för ett seminarium! Våra brukar vara upptill 1h 45 min, men med en kvarts rast, tycker det är rätt lagom oftast 🙂

  Du kan gärna få hjälpa mig med lunarbloggen med! Såg så omständigt ut.. :S

  1. Malle – 10 mins rast fick vi varje timme var helt slut :-S .
   Kan fixa lunarbloggen åt dig. Har du privata inlägg? I så fall får du låsa upp dessa men resten kan jag ta ner utan problem åt dig. Vad heter du på lunar så fixar jag det snabbt åt dig. Du kan sen lägga upp filen om du vill ha dom på din blogg tror jag, annars funkar det på wordpress, så borde funka på din med 🙂 .

   1. Oj, det lät tungt!
    Tack, va snällt! maltazar heter jag där och NU har jag låst upp alla inlägg! Trodde inte det var så många, men det tog en stund ändå.
    Tror inte det går att ändra datum bakåt i tiden på blogspot. Men huvudsaken jag har inläggen själv 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: