Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

En daglig uppdatering.

Varit på VFU;n idag. Var riktigt roligt, kul att komma ut och prova verkligheten få praktiska tips och framför allt känna att man lär ut något. Jag tänkte på det idag när jag märkte att jag hjälpte det kändes BRA!

När jag har VFU händer det egentligen inte så mycket jag kan berätta om, detta då jag inte kan skriva om vad jag gör på VFUn och sedan mycket för att jag då kommer hem, lagar mat (tacogratäng idag) och sedan blev det visserligen en tripp till Siba och intersport. Efteråt åkte vi till Williams farfar, han fyllde år idag så han fick paket. Efteråt kom vi hem, har nyss läst klart sista Mimmi boken för William, vilket betyder att vi ska börja med Eddie och Maxon Jaxon imorgon vilket jag tror kommer bli jättekul för oss båda.

Nu blir det ”The Walking dead!” Eller ja så fort William somnat.

6 Comments

  1. Sålänge du inte kan härleda det till en specifik individ så ska det väl inte vara några problem? Man behöver heller inte berätta vilken skola man är på eller att det man berättar om hänt nu, det kan ju vara förut 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: