En daglig uppdatering.

Varit på VFU;n idag. Var riktigt roligt, kul att komma ut och prova verkligheten få praktiska tips och framför allt känna att man lär ut något. Jag tänkte på det idag när jag märkte att jag hjälpte det kändes BRA!

När jag har VFU händer det egentligen inte så mycket jag kan berätta om, detta då jag inte kan skriva om vad jag gör på VFUn och sedan mycket för att jag då kommer hem, lagar mat (tacogratäng idag) och sedan blev det visserligen en tripp till Siba och intersport. Efteråt åkte vi till Williams farfar, han fyllde år idag så han fick paket. Efteråt kom vi hem, har nyss läst klart sista Mimmi boken för William, vilket betyder att vi ska börja med Eddie och Maxon Jaxon imorgon vilket jag tror kommer bli jättekul för oss båda.

Nu blir det “The Walking dead!” Eller ja så fort William somnat.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “En daglig uppdatering.

 • 18 oktober, 2011 at 09:30
  Permalink

  Varför kan du inte berätta om VFU:n? NU blev jag ju nyfiken 😉

  Reply
  • 21 oktober, 2011 at 09:09
   Permalink

   Hanna – mest för jag blir lite paranoid angående att säga för mycket :-p

   Reply
 • 21 oktober, 2011 at 10:54
  Permalink

  Sålänge du inte kan härleda det till en specifik individ så ska det väl inte vara några problem? Man behöver heller inte berätta vilken skola man är på eller att det man berättar om hänt nu, det kan ju vara förut 😉

  Reply
  • 21 oktober, 2011 at 14:18
   Permalink

   Hanna – Hehe de är sant :-p. Bara jag som är så där småparanoid 😉

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: