Snabbspolning.

Skriver ett snabbt inlägg då jag är både trött och stressad. Drog som jag skrev tidigare idag till Gävle idag, hade redovisning själv och jag måste säga att jag kände mig lättad när det var över. Redovisning inför säkert 40-50 personer är absolut inget jag föredrar, okej barn men vuxna! De var läskigt men jag fixade det och känner mig stolt. Drog sedan ner på stan i Gävle en sväng där jag träffade en jättetrevlig tjej som frågade i en grupp på Facebook om någon ville ses i Gävle, passade mig bra eftersom jag ändå bara drev liksom. Vi tog en fika och jag fick se hennes jättesöta tvillingar, kändes stort ändå av mig att även våga mig på att träffa en ny människa bara så där spontant jag är inte alls så där spontan egentligen.

Hur som helst så åkte jag med bussen hem, fick ett sms att jag var / är bokad på en förskola imorgon mellan 9:00-13:00 så lär gå och sova strax.

Hämtade William, kom hem en stund och sedan hade William temafest där de uppträdde och twistade för alla vuxna, så himla duktiga! Sedan så sjöng det massa fina låtar och man står ju bara där och känner sådan glädje och stolthet.  Vi tog mcdonalds efteråt, Björn hade kuponger så vi gick en wrap gratis.

Kom hem och har nyss sett på the secret life. Nu blir det sängen, tog bilder idag men lär visa dem senare.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Snabbspolning.

 • 30 maj, 2012 at 07:20
  Permalink

  Hej, Madde.

  haha, jag var ungefär 19-20 då jag redovisade inför en hel aula, jag visste inte om hur många som skulle vara där och jag hade ritat en teckning också. Ha! =) Men vilken tur dom har då som får se ditt söta ansikte och trevliga personlighet. =) Kram på Dig!//Mia

  Reply
  • 30 maj, 2012 at 20:12
   Permalink

   mia – USCH! Jag hatar att stå inför vuxna, det är en sak med barn men vuxna människor riktigt skrämmande dock är det ju sånt man lär sig på 😀 . Jag menar ju fler gånger man utsätts för att stå i centrum av allas uppmärksamhet, ju mer växer man :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: