Dark Mode Off / On
Läraryrket

Sömn utan trötthet

Ha! Det är söndag och jag kan givetvis inte somna trots att jag vill. Lagom bittert! Varför är det alltid svårt att somna på söndagar? Imorgon är det jobb och rutiner igen, 5,30 ringer klockan och jag ska kliva upp, duscha, sminka mig och sedan klä mig.
Blir idrott med barnen för mig imorgon, samt att jag ska hålla samlingen med vad det är för dag, månad, och år. Kommer att bli skoj, slutar som vanligt 13:45 och kommer vara hemma senast 14,35 jag har ett perfekt schema på de viset. Kollat lite på bilar idag också, mitt enda krav är att det ska vara en automat jag hatar att köra manuella bilar och även om jag har körkort för manuell har jag knappt kört det sen jag tog körkortet den 30/11-07 jag riktigt avskyr att köra manuellt och övervägde att ta automatkort men blev övertalad att det var dumt. Jag är också sådan som föredrar att köra raggarbilar/stora bilar framför normala bilar. Jag kör som bäst när jag kör en raggarbil.

Nä ska sova nu. C- yah!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: