Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Välkommen du sköna fredag

20121109-065215.jpg

Sitter på bussen genom en höstig Falustad på väg mot jobb. Lite nyfiken över hur de som byggde denna buss tänkte. Jag som är lång får inte plats att sitta med knäna innan dom slår i sätet framför. Det här är en gammal buss, det känns nämligen igen på att man flyger i guppen (vilket är lika kul nu som det var när man var barn/tonåring).

Nu ska det jobbas och sedan klockan 16:00 ska jag på after work vilket kommer bli roligt.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.