Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Hejsan på dejsan.

20121115-135504.jpg

Tittar jag på min högra sida ser jag just nu kupolen, ja är på väg hemåt efter en givande dag på jobbet. Jag har fått paket att hämta ut, så jag tar det antingen imorgon eller senare idag. Nu ska jag bara åka hem och vila lite tänkte jag. Solen har riktigt värmt idag trots att det är november. Det var riktigt behagligt ute på vår utedag. Så härligt!

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: