Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Ett inlägg innan kvällsdags.

Är riktigt trött, det känns i varje muskel i kroppen. Jag kommer sova gott i natt!
Dagen har ändå gått relativt fort, och de två timmarna mellan 16.00-18.00 fick jag följa med min kollega hem som bjöd på middag. Så himla gulligt och det var jättegott.
Sedan begav vi oss till Maserskolan och lyssnade vad skolchefen och andra hade att säga om framtidens skola. Det var väldigt mycket att ta in, även om jag hört delar av det tidigare. Så nu måste mitt huvud sortera massor med tankar känner. Fick skjuts hem med en kollega som bor här i stan i alla fall, så de var jättegulligt det med. Kom hem 20:20, la mig på soffan med fötter i högläge och kände mig ganska slut.
Nu ska jag bege mig mot sängen så man får sova, efter sån här intensiv dag kommer sömn vara väldigt uppskattat!

Sov gott kära läsare!

 

2 Comments

  1. Jisses vilken dag. Hoppas det inte är alltför ofta det blir såna dagar för dig.

    Tack för ditt inlägg hos mig. Ska försöka tänka på de. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa