Dark Mode Off / On
Läraryrket

Its morning!

20121123-065318.jpg

Insåg just här på bussen att jag drömt om min pappa i natt. Det var flera år sedan jag drömde om honom senast. Drömmer jag om honom har det alltid varit att jag känner igen honom men han inte mig. Så var inte den här drömmen, istället så var han verklig och skulle träffa mig, William och mina syskon och vi talade i telefonen med varandra. Det var en trygg dröm, ingen som fick mig att vakna med obehag som drömmar om pappa eller andra som lämnat jorden brukar vara.
Nog pratat om den saken.

William är i skolan och jag sitter på bussen på väg mot mitt jobb. Tog min nya blingosjal idag.
Dagen kommer gå fort tror jag, har lite introduktionsårstid idag, så det blir säkert bra. Sen är de faktiskt fredag idag! Så sjukt underbart!

12 Comments

  1. Jag har varken sett eller drömt om min pappa på över tre år, det gör lite ont att inte ha gjort det.

    Önskar dig en fin helg!! kram

  2. God morgon ni fina! <3
    Jag hoppas ni får en underbar helg med mycket mys och fint. Har ni snö? jag går och längtar efter vinterlandskap för det är så vackert. Din son har en snygg mössa (jag har en likadan, hehe). Varm kram med mycket kärlek från Mia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: