Its morning!

20121123-065318.jpg

Insåg just här på bussen att jag drömt om min pappa i natt. Det var flera år sedan jag drömde om honom senast. Drömmer jag om honom har det alltid varit att jag känner igen honom men han inte mig. Så var inte den här drömmen, istället så var han verklig och skulle träffa mig, William och mina syskon och vi talade i telefonen med varandra. Det var en trygg dröm, ingen som fick mig att vakna med obehag som drömmar om pappa eller andra som lämnat jorden brukar vara.
Nog pratat om den saken.

William är i skolan och jag sitter på bussen på väg mot mitt jobb. Tog min nya blingosjal idag.
Dagen kommer gå fort tror jag, har lite introduktionsårstid idag, så det blir säkert bra. Sen är de faktiskt fredag idag! Så sjukt underbart!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Its morning!

 • 23 november, 2012 at 08:34
  Permalink

  Ja dessa drömmar. Jag har drömt så mkt konstigt om min pappa oxå sen han gick bort.

  Reply
  • 25 november, 2012 at 13:05
   Permalink

   kackmarie – Tror man behöver konstiga drömmer för att bearbeta saker 🙂

   Reply
 • 23 november, 2012 at 10:03
  Permalink

  fina 😀
  sv: ja visst var de snyggt 😀

  Reply
 • 23 november, 2012 at 11:27
  Permalink

  Låter som en behaglig dröm.
  Hoppas att ni får en fin helg, för mig blir det jobb!

  Reply
 • 23 november, 2012 at 18:33
  Permalink

  Jag har varken sett eller drömt om min pappa på över tre år, det gör lite ont att inte ha gjort det.

  Önskar dig en fin helg!! kram

  Reply
 • 24 november, 2012 at 11:30
  Permalink

  God morgon ni fina! <3
  Jag hoppas ni får en underbar helg med mycket mys och fint. Har ni snö? jag går och längtar efter vinterlandskap för det är så vackert. Din son har en snygg mössa (jag har en likadan, hehe). Varm kram med mycket kärlek från Mia.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: