Dark Mode Off / On
Läraryrket

Min dag.

Jag brukar köra med tvserier på måndagar men jag orkar inte idag, imorgon ska jag jobba mellan 8:00-18:00 så jag tar lite lugnt från de och ser istället på serier andra dagar i veckan. Just nu läser jag böcker så jag blir helt vimmelkantig istället. Det har sin roliga stund det med!

William klippte sig idag och han är så nöjd, jättefint blev det! Dagen har gått alldeles för fort, ibland känns det liksom som att tiden har en förmåga att ticka på utan att man hinner med den. Känner ni igen den saken?

Nu ska jag fortsätta läsa i alla fall.

Godnatt på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: