Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Det är onsdag och veckan står på mitt.

Vilken rogivande dag detta varit. Jag började dagen med planering, sedan gick tiden på jobbet otroligt fort idag. På vägen hem från bussen hände en så rolig händelse att jag satt och log hela vägen till Falun. Skriver in det jag skrev på facebookloggen;

”Busschauffören skrämde massa folk på bussen nu, han började prata och säger;
Hej och välkomna ombord på den här bussen som ska ta oss till Alingsås och resan kommer ta cirka 6 timmar :-P.
En tant började springa fram när han ropar ut; eller var det till Falun kanske.”

Haha jag skrattade till, det blev så roligt på den annars så tråkiga och rutinmässiga bussfärden. Väl hemma har jag lagat middag, ringt och gjort lite felanmälningar till Kopparstaden och ja inte gjort så mycket mer. Eller förresten jag har köpt brorsan och Björns julklappar så nu är de klara! Men det har ändå varit en bra dag, jag passade nyss på att läsa lite bloggar och svara på kommentarer. Det är snart helg igen och jag ska försöka blogga lite mera då, städa och umgås med William så då ska jag ge er lite bilder. Jag funderar även på att slå på stort och köpa tapetklister och spackel och sätta igång och sätta upp nya tapeter här.

En annan sak jag skulle vilja göra är att få håret fixat. Jag vill färga det svart med rosa slingor igen. Jag saknar de i massor!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: