Då är det torsdag och jag ska åter till jobbet. Börjar smått räkna ner till ledighet under julen. Det behövs för både mig och mig och William. Att få ladda batterierna inför våren 2013. Jag hoppas 2013 ska bli ett givande år, jag är ingen direkt fantast av de sista månaderna på året så när december tickar sin tid över på nytt år ser jag ljuset på att det snart är vår och sedan sommar! Det är bra, att ladda sig inför den varma tiden på året.

Fy ser nu att jag förmodligen kommer sitta bredvid någon idag, bäst att inte titta upp så kan man ha turen satt slippa bredvid någon. Jag hade tur!
Fan jag måste skaffa bil!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: