William är just lämnad i skolan. Själv står jag och väntar på bussen mot jobb och Borlänge. Idag är då min långa dag mellan 8-16. Blir nog jättebra, det är rätt skönt när man kommer hem såna här dagar, då vet man att det endast är tre arbetsdagar kvar av veckan och endast korta dagar kvar att jobba. Sen är tisdagar bra eftersom den dagen brukar vara aktiv med mycket att göra. Japp, tisdag är vad det är idag. The secret life of the american teenager och revolution kväll också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: